Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /storage/content/60/183660/svenskabryggerier.se/public_html/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481
header image

 

Välkommen till SvenskaBryggerier.se

Öl, pilsner, bärs, ja listan kan göras lång. I dagens samhälle längre än någonsin. Gemene man brygger öl var och varannan dag. Microbryggerier hit och dit, hantverksöl, DIPOR och suröl. Även den mest bevandrade personen har svårt att hänga med i öldjungeln.

 

Frågan är då vad vi på SvenskaBryggerier.se kan bidra med för att förtjäna er dyrbara tid?

Jo, vi ska se till så att ni har koll på vilken öl som kittlar just dina smaklökar. Vår värsta mardröm skulle vara att du fick dricka en blaskig öl, vars namn det vore en skam att nämna ens i samma mening som ordet hantverk. Eller är det kanske just det du gillar? Vi vill att du som gammal hipster ska kunna klia dig i skägget samtidigt som du briljerar med din kännedom om det märkligaste av det märkligaste inom ölvärlden. Vi vill att du som oskyldig lantlolla ska finna det som får dina Converse att lyfta från marken. Vi vill att alla ni kostymnissar äntligen ska hitta den öl som får er att släppa tanken på era portföljer under en kvart eller två.

 

Du som äntligen fått dina barn i säng. Du som inte kan vänta till sommarens strandhäng. Du som hela livet trott att du hatar öl och prompt alltid ska dricka vin, ja även dig räknar vi in!

SvenskaBryggerier.se ska vara till för varenda en. På vår sida har vi därför valt ut förträffliga öldoktorer som sylvasst kommer att kritisera varenda komponent i de öl som faller offer för deras kräsna smaklökar. Vi har också handplockat random människor, jag själv är en av dessa. Vi som egentligen inte alls känner till så mycket om diverse humlesorter, men som aldrig skulle tacka nej till vare sig en maffig Stout eller en spännande Saison. I vår fantastiska samling människor har vi även allmänt branschfolk, det vill säga människor som alltid hänger på öl-mässor, som känner folk som känner den, som i sin tur känner även den där. De som tycker att det är viktigt att du känner till vad just de tycker om just den där mässan eller den nya IPA:n.

Ölhaggor och ölgubbar av alla dess slag har förtjänat sin plats oss. Kanske passar du som läser in på någon av tidigare nämnda kategorier? Eller kanske inte alls? Är du bättre eller minst lika bra som en av våra chosen ones? Bevisa det gärna! Vi är alltid intresserade av nya talanger.

Du kanske undrar varför vi valt att fokusera på bryggerier som endast befinner sig i vårt avlånga land? Jo, vi vill självfallet uppmärksamma den underbara bryggerie-boomen som pågår just nu. Dessutom vill vi alltid erbjuda kvalitet framför kvantitet. Möjligen kommer vi i framtiden att utöka vår marknad till andra delar av världen, detta kräver givetvis att vi lyckats snärja ett gäng begåvade ölälskare till vårt team!

Kontentan av det hela:

Vi älskar öl. Ni älskar öl. This is going to be amazing!

Jag hoppas att vi ses i vimlet.

/ Sofie

 

 

Vi vill mer än gärna att du hör av dig. Har du någon idé på hur vi kan göra svenskabryggerier.se bättre, vill vara med och skriva eller är arg för något vi gjort?

Har du andra tips på vad som händer i ölvärlden? Evenemang, nylanseringar, fester eller annat kul som du vill att vi lägger upp på sajten?

Slå en signal, maila eller kom förbi kontoret på Tjärhovsgatan 10 i Stockholm.

Viggo nås på 070 332 49 43 eller viggo@svenskabryggerier.se

 

Sofie nås på 076 209 56 00 eller sofie@svenskabryggerier.se