Bilder från Malmö Öl & Whisky festival

Bilder från Malmö Öl & Whisky festival

I helgen så var det dags för Malmö Öl & Whisky festival och för oss att lansera svenskabryggerier.se, så vi var så klart på plats! Två intensiva dagar med mycket prat med spännande besökare och utställare och självklart en del riktigt bra smakprov från bryggerierna på plats. För dig som ville vidga smaklökarna så fanns det öl bryggd med hallon, vanilj, banan, lakrits och citrongräs. Och så klart mängder av riktigt bra hantverksbryggd från landets mikrobryggerier. Nedan ser du lite bilder från festivalen.

Ett stort tack till alla som besökte oss i vår monter, hoppas vi ses snart igen!

 

koksbryggeriet liggande
antonson liggande
CoHops liggande
OlPodden Liggande

 

 

 

 

 

 

koksbryggeriet liggande
antonson liggande
CoHops liggande
OlPodden Liggande